KANKAAT

KANKAAT

Kaikki kankaat ovat kotoisin Tansaniasta. Ne ovat 100% puuvillaa. Kankaita on kahdenlaisia; teollisesti painettuja sekä käsin vahabatiikkimenetelmällä painettuja. Kaikille kankaille sopii 40 asteen pesu. Suosittelen pesemään kankaat ennen käyttöä. Käsinpainetut kankaat on painanut tansanialainen tekstiilialan yksityisyrittäjä Lida E. Msaki, jolla on oma ompelimo Moshissa, pohjois-Tansaniassa ja joka on valmistanut upeita batiikkikankaita jo yli 15 vuoden ajan. 

Kankaiden leveys on 115 cm. Batiikkikangas on 3 metrin pituisina paloina ja teollisesti painettu 5 metrin paloina. Kaikkia kankaita voi ostaa metreittäin. Minimiostos on 0,5 metriä. Kankaita on myynnissä vain sen verran kuin verkkokaupassa mainitaan. Samaa kuosia ei voi tilata myöhemmin lisää. 

Verkkokaupasta nyt saatavilla batiikkikankaat. Niiden hinta on 25 euroa metri, minimitilaus on 0,5 metriä. Maksuvaihtoehtona toistaiseksi vain tilimaksu. Kun olet tehnyt tilauksesi saat sähköpostiisi maksuohjeet. Tilauksesi lähetetään heti, kun maksu on suoritettu. 

HUOM! KANKAITA TILATESSA 1 KPL TARKOITTAA 10 SENTTIMETRIÄ. JOS SIIS HALUAT TILATA KANGASTA 0,5 METRIÄ, TILAA 5 KPL; 2 METRIÄ, TILAA 20 KPL!

MINIMITILAUS ON 0,5 METRIÄ KANGASTA ELI 5 KPL!