Käyttöehdot


Toimitus-, tilaus-, maksu- ja peruutusehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka asiakas tekee Hannan Ompelukorin (Y-tunnus 3282604-2) verkkokaupassa

Sopimuksen osapuolet:

Hannan Ompelukori
Hanna Metso
Aniankatu 6 B 47
15210 Lahti
hanna.metso@gmail.com
045 615 0355

Kaikki yhteydenotot yllämainittuihin osoitteisiin.

Asiakas:
Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Myös yritys voi olla asiakas, mutta yrityksillä ei ole kuluttaja-asiakkaille tarkoitettuja oikeuksia, kuten sopimuksen peruuttamisoikeus näiden ehtojen mukaisesti.

Tilaaminen, maksaminen ja toimitus
Tuotteiden hinnat on mainittu veroineen verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Tilausta tehdessä selviää perittävät toimituskustannukset.

Minimitilaus on 0,5 metriä ja siitä eteenpäin 20 cm:n välein. Tilaukset toimitetaan aina yhtenäisinä kappaleina, kaikki tilauksen tuotteet samasssa paketissa.

Tilausta tehdessään asiakas vahvistaa hyväksyvänsä nämä ehdot. Kun tilaus käsitellään asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse ja sen liitteenä nämä sopimusehdot.

Vahvistamalla tilauksen asiakas sitoutuu maksamaan sen täysimääräisenä toimituskuluineen tilauksen loppusumman mukaisesti. Toimitus halvimman toimitustavan mukaan ellei tilaaja muuta vaadi. Hannan Ompelukori pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan toimittamaan tilatut tuotteet asiakkaan määrittelemään osoitteeseen. Jos se ei jostain syystä onnistu, otetaan välittömästi yhteyttä asiakkaaseen. Hannan Ompelukori toimittaa tilauksia vain Suomeen.

Hannan Ompelukori sitoutuu toimittamaan tilauksen Postin tai muun palvelun kuljetettavaksi 5 arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Hannan Ompelukori ei voi ottaa vastuuta Postin tai muun kuljetuspalvelun aiheuttamista viivästyksistä tai vahingoista. Seuraavat maksutavat ovat mahdollisia:
- verkkopankki

Tavara toimitetaan tilaajalle heti kun maksutoimitus näkyy Hannan Ompelukorin tilillä. Tavaran vastaanottamisen jälkeen tavaran vahingoittumisen tai häviämisen vaara on asiakkaan vastuulla.
Sovittu toimitusaika katsotaan toteutuneeksi, kun tavara luovutetaan kuljetukseen tai toimitusvalmiudesta ilmoitetaan ennen sovitun toimitusajan umpeutumista.

Peruutus
Kirjoitus- ja laskuvirheet oikeuttavat Hannan Ompelukorin peruuttamaan tilauksen.

Hannan Ompelukori ilmoittaa asiakkaalle mahdollisimman pian, jos tilauksen tuotetta ei jostain syystä voida toimittaa. Tällaisessa tapauksessa jo maksettu hinta palautetaan tai tilaus vaihdetaan toiseen tuotteeseen asiakkaan toiveen mukaisesti.

Asiakkaan tulee tarkistaa saamansa tuote välittömästi sen saavuttua ja ilmoitettava mahdollisista virheistä Hannan Ompelukorille 14 vuorokauden sisällä. Hannan Ompelukori on velvollinen korjaamaan mahdolliset virheelliset tuotteet tai väärin toimitetut tilaukset Suomen kuluttajalainsäädännön mukaisesti. Värierot internetkuvien ja kankaan välillä eivät ole virheitä.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa ilman perusteluja. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää siitä päivästä, jona asiakas on saanut tuotteet haltuunsa. Tuotteen katsotaan saapuneen asiakkaalle viimeistään seitsämäntenä arkipäivänä sen lähettämisestä ellei asiakas pysty muuta todistamaan.Peruuttaminen tehdään lähettämällä Hannan Ompelukorille peruutusilmoitus postitse tai sähköpostitse. Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse vahvistus peruutusilmoituksen vastaanottamisesta heti kun se on käsitelty.

Hannan Ompelukori
Aniankatu 6 B 47
15210 Lahti
045 615 0355
hanna.metso@gmail.comMikäli asiakas peruuttaa tilauksensa, Hannan Ompelukori palauttaa hänelle kaikki saamansa maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkuluja, jos asiakas on valinnut muun toimitustavan kuin edullisimman vakiotoimituksen). Maksun palautus tehdään samalla maksutavalla, jonka asiakas valitsi tilauksen maksamiseen, jos ei muuta erikseen sovita. Asiakkaalle ei koidu maksun palautuksesta lisäkustannuksia. Maksu palautetaan heti, kun tuote on palautettu vahingoittumattomana Hannan Ompelukorille tai Hannan Ompelukori on vastaanottanut tositteen tuotteiden takaisinlähetyksestä, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.Asiakkaan tulee lähettää tai luovuttaa palautettavat tuotteet takaisin Hannan Ompelukorille viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen peruutuksesta. Asiakas vastaa palautuslähetyksen lähetyskustannuksista.Asiakas korvaa tuotteiden arvonalentumisen, jos tuotteiden tarkastuksessa ilmenee asiakkaan virheellisestä käytöstä johtuvaa tuotteiden kulumista ja ominaisuuksien muuttumista, jos tuote on esim kastunut, likaantunut tai sitä on leikattu tai ommeltu.Peruutusoikeus ei koske tilauksia, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen tai määritysten mukaisesti. Tämä koskee myös määrämittaan leikattuja kankaita. Peruutusoikeus säilyy siis vain leikkaamattomilla 3 metrin paloilla (käsinvärjätyt batiikkikankaat) ja 5 metrin paloilla (teollisesti värjätyt kankaat).Muuta
Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että Hannan Ompelukori ei vastaa värieroista internetin kuvan ja toimitetun tavaran välillä. Kriittisissä tapauksissa asiakkaalla on mahdollisuus tilata näytepala.
Hannan Ompelukori tekee joka tapauksessa parhaansa, jotta kuvat vastaisivat todellisia värejä mahdollisimman tarkasti.

Jokainen asiakas voi tilata enintään 3 näytettä maksutta. Jokaisesta tämän yli menevästä näytteestä veloitetaan 1 €.


Asiakkaan täytyy hyväksyä yleiset sopimusehtomme tehdessään tilauksen.Toimitettu tavara pysyy Hannan Ompelukorin omistuksessa kunnes tilaus on täysin maksettu.Jos yksittäiset tämän sopimuksen ehdot ovat pätemättömiä tai muuttuvat pätemättömäksi nykyisen lainsäädännön mukaan, pysyy sopimus voimassa, eikä se vaikuta muiden määräysten laillisuuteen ja pätemätön ehto muutetaan päteväksi ehdoksi niin hyvin kuin mahdollista tulkitsemalla ja soveltamalla kaupankäynnin yleisiä tapoja.